Terugblik week 15 - Curaçao
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
18 December 2006 | Nederland, Amsterdam
Dinsdag 12 december; vandaag moest ik verschillende zakenrelaties en kennisen van Teatro Luna Blou uitnodigen, voor de openinsfilm van het festival. Natuurlijk had dit al een week geleden moeten gebeuren, maar dat snappen ze niet op de Antillen. In de avond ging ik samen met Glen en de groep van “Safe Zone” uit eten bij “The Ribs Factory” om het project af te sluiten. Glen kreeg nog een aantal cadeau’s als dank voor zijn inzet voor het project. Het was echt heel gezellig en na het eten begonnen ze met een aantal “moppen” (voorbeeld; “waarom is een olifant; groot, rond en grijs? Als hij klein, wit en vierkant is, was het een suikerklontje”). De moppen waren heel flauw, maar wij hebben ons kapot gelachen die avond. Als afsluiting op deze gezellige avond gingen we nog wat drinken bij “Ay Caramba / Gouveneur” waar Happy Hour was met Live muziek. Ze konden het op de parkeerplaats niet laten om nog even een kleine dans uit de voorstelling te doen als afsluiting.
Woensdag 13 december; in de dagelijkse middag ronde zag ik dat ze op het Brionplein de kerstboom helemaal opgetuigd hadden. Natuurlijk is het een kunstkerstboom anders was hij met de warmte al na twee dagen kaal geweest. In de avond had ik samen met Jan op de veranda gekeken naar de dvd “Veni Vidi Vici” van Najib Amhali, die ik een tijdje geleden persoonlijk van hem had ontvangen.
Donderdag 14 december; in de pauze ging ik voor de zesde maal samen met Laurens langs “Freeport” aan de handelskade. De afgelopen weken keken we al elke keer naar de vitrine met duikhorloge’s, die er deze maand toch echt aan zit te komen. Rond half vijf haalde ik Glen, zijn vrouw en kind bij “Parrot Hill Vacation Park” op voor de afsluitborrel bij de Gouveneur namens het theater. Maar mijn auto hield er halverwege mee op, dus pikte Jamy ons op en kwamen we wat later aan bij de borrel. Het was een heel kort afscheid, maar de officiële vond afgelopen dinsdag al plaats met de hele groep. Hierna bracht Jan ons weer netjes thuis. En zijn daarna nog een biertje op de veranda wezen drinken.
Vrijdag 15 december; vandaag kwam er een schoonmaakster die voor het eerst mijn pc en het hele kantoor goed schoon maakte. Iedereen keek er een beetje van op, want normaal zijn ze binnen een minuut klaar op kantoor. In mijn pauze zag ik de wekelijkse battle tussen breakdancers op brionplein in de muziekkapel. En het is echt knap om te zien hoe die jongeren op hun hoofden kunnen tollen. Rond een uur of vier reed ik richting Glen om hen naar het vliegveld te brengen. Voor de zekerheid ging ik maar met de auto van Jamy. Onze auto was alweer gemaakt, maar het risico durfde ik niet te nemen. Glen nodigde mij nog uit om een keer in Amsterdam te stappen, dus bij mijn terugkomst in februari moet ik hem even bellen. Bij het vliegveld waren Gwendell en Dichi er ook nog, om van Glen afscheid te nemen. Maar over drie maanden is Glen weer terug op Curaçao voor een dansproject, dus zij komen elkaar weer snel tegen. Hiermee was de periode met Glen ook weer afgesloten. Ik heb echt een hele toffe tijd met hem gehad de afgelopen twee maanden, dus kan daar leuk op terug kijken. Daarna haalde in nog even wat te eten, want om zeven uur draaide de openingsfilm van het “Amsterdam Fantastic Film Festival”; “Storm”. De film ging nergens over en de verhaal lijn was echt ver te zoeken. Ik had daarom de andere films die deze avond nog draaide maar overgeslagen. Ben echt benieuwd wat de bezoekers aantallen worden dit weekeinde.
19 December 2006 - 01:02
Erik (pinda):
Gefeliciteerd met je verjaardag!!! -
19 December 2006 - 07:05
Diliana:
Hey lieverd,
GEFELICITEERD! jammer dat we nu niet samen zijn... fijne dag. xxx -
19 December 2006 - 09:11
Remon, Marlon, Mick:
GEFELICITEERD !!!!! -
19 December 2006 - 11:03
Bettie:
Van harte gefeliciteerd Je komt dus een jaartje ouder en met veel spannende ervaringen naar huis. Nog een prettige dag en wij nemen er een appeltaartje op!!! -
19 December 2006 - 12:20
Nance:
Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
19 December 2006 - 12:58
Ans:
Melvin van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Maak er een fijne dag van.Doen wij ook maar we missen jou wel.Heel veel liefs van ons.Pap Mam Sharon xxx -
19 December 2006 - 15:42
Ans:
Melvin heb je nog naar radio dolfijn geluisterd
we hadden een plaatje voor je aangevraagd en het is gedraaid. We hebben het opgenomen Marco
Borsato ROOD.Groetjes uit Apeldoorn -
Van Harte Gefelicteerd met je verjaardag!!! -
20 December 2006 - 16:42
Jan De BBQ-man:
Melvin,
Nogmaals gefeliciteerd, je feestje was erg leuk :P
Dank je!