Mountainbiken - Jan Thielbaai
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
16 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam
Na wat gedronken te hebben gingen we lekker lunchen bij Zanzibar, die gevestigd is op het strand van de Jan Thielbaai. Het lijkt wel of je bij een zwembad zit. Niet alleen het water is net zo helder, maar langs het water loopt een betonnen rand. Aan de andere kant van de Jan Thielbaai is wel gewoon een zandstrand. Na een inspannende tocht en een heerlijke lunch hadden we natuurlijk even gezwommen en relax op de strandstoelen gelegen. Vanuit het Noorden kwam wel wat bewolking, maar hier hadden wij verder geen last van op het strand.
Alleen toen wij terug naar huis reden, stonden de straten in Punda helemaal blank en het water spoot zelfs uit de putten. Soms kan een bui zo plaatselijk zijn dat er zelfs in Curaçao, op verschillende plekken geen neerslag valt.
Aangezien wij nog niet zo’n trek hadden om te eten gingen we maar even internetten bij het theater. Daarna reden we door naar restaurant “De Tropen” voor een heerlijke schnitzel (menu nr. 5 op de kaart).
19 Oktober 2006 - 17:23
Nanceee:
Hee Buurman,
Ja dat was me een tochtje he.. hihi.. Mountainbiken was echt super leuk. En was ook weer een ervaring erbij met die regen. Jeetje dat was me toch echt ff een BUI hihi..
Nance -
20 Oktober 2006 - 17:38
Marcel:
Hee melvin, wel grappig ik zit nu maar 20 minuten vliegen van jou vandaan. Veel plezier nog op curacao, misschien zie ik je nog op aruba! -
23 Oktober 2006 - 15:02
Erik Pinda:
Hahahah. Mel moest weer even 'de bink' uithangen en zijn longen uit zijn lijf fietsen. Was je weer als eerste op de bestemming, of maakte je er deze keer geen wedstrijd van!?
Hahah, ja hoor gaat ie weer voor 'de Tropen Schnitzel'! Er staat ook meer op de kaart hoor hahah