Marriott Beach - Machunan sin Kachu - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Mijnten - WaarBenJij.nu Marriott Beach - Machunan sin Kachu - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Mijnten - WaarBenJij.nu

Marriott Beach - Machunan sin Kachu

Door: Melvin Mijnten

Blijf op de hoogte en volg Melvin

17 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam

Zondag 15 oktober; vandaag zijn wij wezen zwemmen bij het Marriott Beach Resort. Via de parkeerplaats van het Hilton Hotel, kom je daar zonder problemen op. Op nog geen twee minuten van mijn huis ben je al bij dit mooie strand. Ik dacht hier niet zoveel vis tegen te komen, maar zag hier al meer dan bij Playa Porto Mari. De mooist gekleurde vissen kwam ik tegen tijdens het snorkelen en nog geen vijf minuten daarna stond ik oog in oog met een vis van wel 2 meter lang. Ik dacht eerst dat het een haai was, maar gelukkig was dit niet het geval. Hierna pakte ik dan ook meteen mijn duikcamera erbij, maar natuurlijk was de grote vis alweer verwenen. Ik heb nog wel andere vissen kunnen spotten.

In de avond ben ik naar ons theater gegaan. Want daar draaide de voorstelling “Machunan sin Kachu”. Bij mijn aankomst op 31 augustus was de premiere, maar had toen maar een klein gedeelte van de voorstelling gezien. En ik wou deze graag nog een keer helemaal bekijken. Ondanks dat alles in het Papiaments gesproken werd was de verhaallijn mij wel duidelijk. Het is leuk om te zien hoe het publiek hier meeleefd op Curaçao.

• 23 Oktober 2006 - 14:55

Erik (pinda):

mooi hé Mariott beach! Je verbleef zeker in kamer '140' hahahah.
    Je moet het aankomende weekend naar Hilton beach gaan, ook lekkerrrr dichtbij!

1 tip: koop geen drankjes aan de bar!

Leuk man, kan ik ook een beetje je belevenissen volgen. Binnenkort maar even een kerstkaartje sturen...

E

• 25 Oktober 2006 - 05:57

Diliana:

Wat mooi dit strand!!! misschien iets om in januari samen naartoe te gaan? leuk die foto's van jou...
    kus diliana

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

Bon bini!

Melvin Mijnten

Teatro Luna Blou
Havenstraat 2-4 (Entrance on de Rouvilleweg)
Otrobanda, Curaçao

Catamaran zeilen - Klein Curaçao

15 Januari 2007

Terugblik week 19 - Curaçao
Melvin

Bon bini! tijdens mijn stageperiode bij "Teatro Luna Blou" in Curaçao (Willemstad) heb ik een web-log, waar ik mijn ervaringen en belevenissen neerzet. Melvin Mijnten --------------------------------------- Teatro Luna Blou Havenstraat 2-4 (Entrance on de Rouvilleweg) Otrobanda, Curaçao Phone: 005999 - 4622209 Fax: 005999 - 4623426 Website: www.lunablou.org Email: info@lunablou.org --------------------------------------- Woonadres / Postadres Melvin Mijnten Yatobacoweg 20a (Otrobanda) Willemstad, Curaçao Mobiel: 005999-6755152 Mobiel: 06-44630790 Verder ben ik van 08:00-17:00 uur (houd rekening met 6 uur tijdsverschil) telefonisch bereikbaar op me werk. Mocht iemand post willen sturen, doe dit dan niet meer na 5 januari 2006. Gezien het feit dat de postbodes hier wat langzamer lopen dan in Nederland. --------------------------------------- Het Eiland Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen en het middelste van de Benedenwindse Eilanden. Het heeft een oppervlakte van 444 m2, het is 61 kilometer lang en het smalste deel is zo'n 5 kilometer breed, het breedste 13 kilometer. Het ligt 70 kilometer van het Zuid-Amerikaanse Venezuela. Op Curaçao wonen ruim 133.000 mensen, maar dat cijfer kan vanwege (tijdelijke) emigratie (bijvoorbeeld door studenten) schommelen. De laatste jaren komen er meer Antillianen terug naar hun eiland dan dat er naar Nederland vertrekken. De hoofdstad van Curaçao en van de Nederlandse Antillen is Willemstad, ook de enige stad op het eiland.

Actief sinds 01 Sept. 2006