Terugblik week 18 - Curaçao
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
08 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
Woensdag 3 januari; in de pauze gingen we met een aantal stagiaires gezellig lunchen op een terras bij het Brionplein. Aangezien er weer cruiseschepen aangemeerd lagen zijn er veel Amerikanen in Willemstad te vinden die met tassen vol uit de winkels komen lopen. In de avond bleef ik nog even hangen bij het theater om te internetten.
Donderdag 4 januari; vandaag ben ik voornamelijk voor school bezig geweest, want binnenkort moet ik mijn stageverslag inleveren. Ik lig aardig op schema, dus dat moet geen probleem zijn. En over twee weken krijg ik de beoordeling van Dana Kibbelaar, mijn stagebegeleidster bij Teatro Luna Blou.
Vrijdag 5 januari; alweer de laatste werkdag van de week. En na drie uur zetten wij dan altijd de radio aan om alvast in de “weekend stemming” te komen. Rond half vijf kwam er een prijsvraag op Dolfijn FM over “Baywatch”, dus ik belde maar even op mij aan te melden. Niet veel later melde Jamy zich ook maar aan. Onderling hadden we al een deal gemaakt dat als een van ons terug gebeld zou worden dat we dan samen de prijs in ontvangst zouden nemen. En dat was een uur lang Catamaran zeilen op de Caribische Zee. En nog geen tien minuten later werd Jamy terug gebeld en moest zij drie vragen over de oude tv serie “Baywatch” beantwoorden. Natuurlijk waren deze vragen goed te beantwoorden, dus binnenkort mogen we een keer samen Catamaran zeilen.
Aangezien we toch nog even op kantoor zaten, kwam er ondertussen weer een nieuwe oproep voorbij op de radio. De vierde beller zou VIP kaarten ontvangen voor het optreden van DJ Chuckie, die later op de avond zou plaatsvinden. Ik was eigenlijk niet de vierde beller, maar omdat ik de DJ nog kende van mijn komst in zijn studio met Najib Amhali was dat natuurlijk snel geregeld. Dus rond zes uur werd ik terug gebeld door de radio en was ik live in de uitzending, waarin ik werd geintervieuwd. De avond kon dus al niet meer stuk, na een korte douche thuis reden wij met zijn allen door naar Wet and Wild voor de gratis bbq met Happy Hour. Zoals altijd was het natuurlijk weer heel gezellig, en hebben wij standaard een plek dicht bij de bbq.
Rond tien uur liepen we door naar Mambo Beach, waar DJ Chuckie twee uur later zou gaan draaien. Na een uur was de dansvloer helemaal vol en kon het feest dan echt beginnen. Bij de VIP ingang achter de draaitafel werd ik ontvangen met een glas champagne. Met een eigen bar en de mogelijkheid om achter de draaitafel te komen was echt heel leuk. Patrick Kluivert liep daar ook nog rond waar ik even mee gepraat had. Het mooie was dat hij toegaf nog ajacied te zijn en dat terwijl hij momenteel bij PSV speelt. Aangezien dit weekend toch niet werd gevoetbald kwam ik Jan Joost van Gangelen ook nog tegen, beter bekend als de voetbalpresentator bij Talpa. DJ Chuckie mixte de hele avond goed door en zo hadden we toch weer een Hollands tintje aan deze gezellige avond.
18 Januari 2007 - 15:43
LBX:
Ooo Melvin, die hollandse tintjes van jou...meer antilliaanse cultuur opsnuiven homber! -
18 Januari 2007 - 18:33
Gert Mol:
Melvin, ik lees tussen de regels door, dat het wel heeeeeeeel moeilijk gaat worden om weer terug te gaan naar NL ..... misschien toch maar blijven..? of ga je later terug naar dushi Korsow? IDD hollandse trekjes heb je maar je hartje begint volgens mij steeds meer Antilliaans te worden .....?
Fijne tijd gewenst ook met je vriendinnetje. Gert en Marjan