Grotten van Hato - Sheta Boca - Pagaraparty
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
02 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
Daarna reden we door “Shete Boca” park, aan de (ruige) noordkant van het eiland. Laurens was daar nog niet eerder geweest en Jan en ik waren benieuwd of we dit keer wel in de grot konden. Bij “Boca Pistol” kwam Laurens iets te dichtbij, en na nog geen twee minuten was hij dan ook zeiknat. We hebben ook weer even bij “Boka Kalki” schelpen gezocht en op het einde de onderaardse grot “Boca Tabla” bezocht. En nu stond het water een heel stuk lager dan de vorige keer. Het bordje was welliswaar nog niet weg gehaald, maar wederom hield ons dit niet tegen. En vandaag konden we helemaal tot beneden in de grot komen, waar je normaal ook kunt staan.
Op de terugweg reden we even langs de Surinamer, want daar kun je gewoon heerlijke Surinaamse Bami halen voor maar Nafl. 6,50. We hadden de planning om in de avond bij Mambo Beach te gaan volleyballen, maar omdat een lichtmast defect was ging dit sportieve evenement niet door. Dus reden we na een welverdiende douche door naar de “Pagaraparty” bij “de Heeren”. De opkomst was echt groot te noemen, dus onze auto hadden we al twee straten eerder achtergelaten. Op het podium stonden drie dames behoorlijk uit de maat te dansen, maar dat mocht de pret niet drukken. Want er hing echt een gezellige sfeer, met zo nu en dan wat vuurwerk tussendoor. José en Marga van LUV stonden ook nog een hele tijd naast ons van het feest te genieten. Alleen Patty Brard ontbrak, maar die zal halfverwege wel dronken naar huis gegaan zijn. Om de laatste zaterdagavond van dit jaar nog in stijl af te sluiten reden we door naar “Campo Alegre”. Dat is een soort Center Parcs met allemaal Colombiaanse dames die geen woord Engels kunnen. Na een paar biertjes aan de bar en een rondje door het park reden we weer richting huis.
04 Januari 2007 - 14:24
Pinda:
Waren er leuke activiteiten in de Antilliaanse Center Parcs?
Zijn er veel overeenkomsten of is het een ander soort recreatieoord? Nog wezen zwemmen? Hahahaha -
04 Januari 2007 - 21:43
Gert Mol:
Melvin, ik hoop dat ze de Certer Parcs in Nederland net zo gaan exploiteren als Campo Alegre op Curaçao. Zal zeker nog meer bezoekers trekken .... stouty .... !!