Willemstad - Westpunt Playa Forti
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
09 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam
Zondag 8 oktober; vandaag zijn we naar Westpunt - Playa Forti geweest met de bus (“konvooi” noemen ze dat hier). Voor 1,75 gulden brengt deze bus je naar de andere kant van het eiland en bent bijna een uur onderweg. We reden een route waar ik nog niet eerder geweest was, en zo zie je dat het eiland veel meer te zien dan alleen de hoofdweg richting Westpunt. Het strand bij Playa Forti ligt alleen vol met kleine kiezeltjes, maar het water is net zo lekker als bij Mambo Beach. Na wat gezwommen en gesnorkeld te hebben pakten we de konvooi weer terug naar Otrobanda. Bij thuiskomst haalden wij een menu bij “The New World”, een “snacktent” op nog geen 200 meter van ons huis vandaan. Je kunt daar heel goedkoop een menu halen wat omgerekend nog geen 2,30 euro kost. Daarna gingen de stoelen naar buiten, want zelfs in de avond is het een aangename temperatuur en kun je nog gezellig nakletsen op de veranda. Dit was de laatste avond voor Erik op Curaçao, want maandag vertrekt hij weer naar het koude Nederland.
13 Oktober 2006 - 22:39
Erik Pinda:
Het is koooooooooooooooooooooud hier!!!
Ik wil terug man. Gelukkig heb ik nog een stage te gaan. Wie weet zit ik zo weer op "Korsou".
E -
14 Oktober 2006 - 07:19
Anouk:
Heey Melvin, krijg telkens berichtjes in mijn inbox over jouw site: dus ik dacht'laat ik maar eens gaan kijken'. Ziet er relaxed uit, je hebt echt al wel heel veel foto's gemaakt trouwens haha. Leuk om te lezen wat je allemaal aan t doen bent...
Groetjes Anouk -
14 Oktober 2006 - 22:34
Simonéééééuh:
Ik ben heus niet jaloers hoor, als ik in de regen de post aan het bezorgen ben enzo... Dan denk ik HEUS niet van: goh, zat ik nu maar lekker op Curaçao... helemaal niet joh! Welnee! Als je pa en ik aan het sorteren zijn (correctie: als jouw pa mijn post sorteert terwijl ik lekker aan het koffie drinken ben met de baas) enzo, dan hóór je ons denken: YESSS, heerlijk, we gaan zo lekker de koude oktoberregen in!!!