Radio Dolfijn FM (01-10-2006)
Victory Outreach Curaçao - Daaibooibaai
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
04 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam
Na de dienst liepen we weer terug richting Otrobanda, langs radio Dolfijn FM (waar verschillende bekende Nederlandse artiesten op bezoek zijn geweest). En vervolgens via de “berg altena”, waar de huizen trapsgewijs gebouwd zijn. In de schaarlooweg liepen we langs een aantal mooie huizen, de ene kleurt nog mooier dan de andere. Bij de punda kade maakten we nog wat foto’s en aangezien een marineschip langskwam moesten we het pondje pakken.
Onderweg naar het strand reden we langs de “zoutpannen” waar normaal veel flamingo’s zijn te vinden. Nou, ik spotte daar nu pas mijn eerste flamingo in het wild. Via de plaats Sint-Willibrordus reden wij naar Daaibooibaai, dat is net naast Playa Porto Mari. Op dit strand hoef je geen entree te betalen en is een gedeelte speciaal ingericht voor de bbq. Natuurlijk moest hier even gesnorkeld worden en onder water kwam ik dan ook weer veel vis en zelfs een waterslang tegen. Aangezien de tijd alweer doortikte zag ik de zon ondergaan terwijl ik nog in het water was. Dus maakte ik daar nog een mooie shot van, vanuit het water.
Samen met Erik zijn we in de avond nog naar Wet & Wild geweest. Natuurlijk waren de Friese en Groningse dames ook weer aanwezig. Er liep ook nog een Colombiaan rond met een slag om zijn nek en tegen een kleine vergoeding mocht ik samen met die slang om mijn nek op de foto. Het was toch nog later geworden dan gepland, maar de gezelligheid was er zeker niet minder om.
07 Oktober 2006 - 16:33
Linda Te Spenke:
hey, hier het beloofde berichtje ;)
het klinkt erg leuk wat je daar allemaal doet op curacao! succes met je stage verder en ik kijk hier nog wel eens weer. -
09 Oktober 2006 - 13:19
Roy:
Hey melvin, de foto's en verhalen zien er top uit.. ga zo door
mzzls