Willemstad
Door: Melvin Mijnten
Blijf op de hoogte en volg Melvin
02 September 2006 | Nederland, Amsterdam
Na deze verkenning liep ik weer richting Teatro Luna Blou. Ben daar maar een half uurtje geweest, en heel toevallig kwam ik daar Nancy tegen. Eerder op de dag groeten wij elkaar heel vriendelijk, bleken we gewoon collega's te zijn. Ze vroeg mij of ik zin had om mee te gaan naar "het Wilheminaplein" om een hapje te eten. Dus rond een uur of 7 lopen we richting "het plein" (wel eerst met pondje over). Bij GoodFellas besluiten we te eten, en heel toevallig kom ik daar Martijn Andela tegen (een klasgenoot van mij; Saxion Enschede). Best vreemd dat je elkaar dan tegenkomt aan de andere kant van de wereld. Natuurlijk hielden we contact via sms en telefoon. Maar nu staan wij hier dan echt samen in dit zonnige Curaçao. Beetje ervaringen uitwisselen van de reis en Willemstad. Binnenkort zeker een keer samen biertje pakken bij Mambo Beach! Maargoed, ondertussen een pizza besteld (duurde wel lang voordat die warm was).
Na het eten lopen we richting Mac Donald's voor een ijsje. Om half elf gaat de laatste pond, dus we moeten weer richting Otrobanda lopen (de drijvende brug is namelijk een al een maandje defect). Bij Luna Blou gaan we nog even zitten en lopen daarna richting het hotel om wat te drinken bij de bar. En het was weer laat geworden, maarja het is ook nog zo'n lekkere temperatuur in de avond.
Zaterdag 2 september; ik heb heerlijk uitgeslapen. Heb het ontbijt helaas gemist (van 8:00 tot 10:00 uur). Nancy (collega Luna Blou) zit toevallig een verdieping beneden mij in het Hotel en samen lopen we dan maar richting een kiosk om een broodje kaas te halen. Vervolgens het pondje over, richting Punda. En dan zit je zo in het internetcafe om nog even snel de web-log bij te werken. Hierna gaan we naar Mambo Beach om bruin te kleuren.
02 September 2006 - 23:06
Erik:
Hey collega!
Nou je hebt al wat meegemaakt zie ik. Zoals beloofd laat ik een berichtje op jouw weblog achter. Bon weekend
-zoals ze dat hier zeggen-en we zien je maandag!